De gloednieuwe opslaghal van Beijer Logistics

De beste manier van ontzorgen: de gloednieuwe opslaghal van Beijer Logistics

Beijer gaat tot het uiterste als het om ontzorgen gaat. Onlangs hebben we een prachtige nieuwe opslaghal in gebruik genomen op een steenworp afstand van onze huidige locatie.
Architectenbureau John Velthuis uit Oldenzaal maakte er een schitterend functioneel bouwwerk van dat geheel in dienst staat van onze vaste relaties.
Zeventig meter lang, 35 meter breed en tien meter hoog, in z’n geheel gebouwd op tienduizend vierkante meter eigen grond langs de A1 in Oldenzaal.

Prachtig al die getallen, zien we u denken. Maar wat heb ik er als klant aan?
Wij noemen het een opslaghal, maar we bieden met onze nieuwste aanwinst veel meer aan dan opslag alleen. Het overdekte laaddock en een forse overheaddeur zorgen voor de efficiënte verwerking van uw goederen.
Naast diensten zoals handling en ompakken van uw goederen, beschikt Beijer over de passende douane-entrepotvergunning wat enorm in uw voordeel werkt bij de afdracht van invoerrechten en BTW.
De distributie van uw goederen in Nederland, de Europese Unie of wereldwijd zijn dus in nog vertrouwdere handen dan ze al waren. Uiteraard met alle bijbehorende douanediensten
U richt zich op uw kernactiviteiten, Beijer regelt de rest.

Bent u geïnteresseerd? Neem contact met ons op, wij zijn u graag van dienst.

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Comments for this post are closed.